Kirjoittaja Aihe: Työpaikkoja avoinna  (Luettu 3009 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Martelius-Exhaust

  • Yhteistyökumppani
  • Uusi käyttäjä
  • ***
  • Viestejä: 6
Työpaikkoja avoinna
« : Tammikuu 15, 2007, 14:24:57 ip »
Mahtaisikohan tältä forumilta löytyä reipasta työvoimaa palvelukseemme? Haussa seuraavanlaiset tekijät:

1. Hitsaaja. Monipuolista piensarjavalmistusta, materiaaleina musta teräs, ferriittinen RST ja austeniittinen RST. Työvälineinä Mig, Tig ja kaasuhitsaus. Toimenkuvaan kuuluu myös muuta tuotannon työtä. Ahkeruus ja oppimiskyky ovat plussaa.

2. Myyntihenkilö/varastonhoitaja. Toimenkuvana puhelinmyynnin hoito sekä varaston ylläpito, lähetysten pakkaus jne. Vaatimuksina ATK-taidot, ystävällisyys, palvelualttius, kyky myös itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensietokyky. Autoalan laaja tuntemus on luonnollisesti plussaa, koska myytävät tuotteet ovat 90-prosenttisesti autojen osia. Varsinkin sesonkiaikana juoksuaskeleiden ottaminen on välillä välttämätöntä, homma ei sovi takapuoli penkissä viihtyvälle.

Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevan ja kiinnostavan työn lisäksi perheyrityksen tiiviin työyhteisön ja erittäin mukavan ilmapiirin toimipisteessämme Laitilassa.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Arto Martelius, puhelimitse 02-856616 (puhelinmyyntimme numero, klo 16.30 asti) tai sähköpostitse arto.martelius (at) martelius.com.
Terveisin
Martelius-Exhaust Oy
Kuusikorventie 5
23800 Laitila
02-856616
http://www.martelius.com
sales@martelius.com