Kirjoittaja Aihe: Sponsorointi 2011  (Luettu 5226 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa silveR

  • Moderaattori
  • Vakionaama
  • *****
  • Viestejä: 2962
Sponsorointi 2011
« : Syyskuu 01, 2010, 11:07:18 ap »
Haluamme tukea muutamia lahjakkaita kuskeja myös ensi kaudella. Jos lajisi on drifting, time attack tai miksei joku muukin korkean profiilin moottoriurheilumuoto, koet olevasi sponssin arvoinen ja ymmärrät markkinoinnin perusteet, lähetä selkeä ja hyvällä suomen kielellä tehty presentaatio itsestäsi, tiimistäsi, kalustostasi sekä siitä, miten autat meitä muuttamaan Sinuun investoimamme resurssit yhteiseksi menestykseksi. Kerro myös mitä teknisiä ratkaisuita olet kalustoosi tekemässä, joissa voisimme olla apunasi.

Muista, että yhtä tärkeää kuin lahjakkuus ja ajotaito on kykysi tuoda yhteistyökumppaneitasi esiin positiivisessa valossa. Tämän vuoksi esityksen valmisteluun kannattaa käyttää vähän vaivaa, varsinkin mikäli emme Sinua entuudestaan kovin hyvin tunne.

Edustamasi potentiaalin perusteella teemme ehdotuksen yhteistyön tasosta, mikäli koemme yhteistyölle olevan aihetta. Jos ajatuksesi sponsoroinnista on "käteistä kouraan pelkkiä tarrapaikkoja vastaan", älä edes vaivaudu kysymään. Tukemme on mahdollista ainoastaan tuotteiden ja palveluiden muodossa, ja tarvitsemme sille aitoa vastinetta.

Vielä ei ole tulenpalava kiire, markkinointisuunnitelmamme ensi tilikaudelle alkaa konkretisoitua vuodenvaihteen molemmin puolin. Ole kuitenkin mielummin ajoissa, kuin viime tipassa. Näin ehdimme tarvittaessa käsitellä asiaa ihan ajan kanssa.

Yhteydenotot sähköpostilla markus piste martelius at martelius piste com.