Kirjoittaja Aihe: Driftaajan unelmareissu japaniin. Syksy 2017  (Luettu 4535 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Supr4ever

  • Pro-kuljettaja
  • Peruskäyttäjä
  • **
  • Viestejä: 86
    • Sähköposti
Driftaajan unelmareissu japaniin. Syksy 2017
« : Syyskuu 10, 2017, 20:15:48 ip »
Japanilaisten autojen harrastaja, lähde mukaan tutustumaan japanin autoihmeisiin!

VIIKKO Nagoyan alueella - VIIKKO Ebisun drift heavenissä - VIIKKO Tokion alueella

Alustavasti menolento laskeutuu Nagoyaan, jossa muutaman päivän perus vierailukohteet, kuten tätänykyä kuuminta hottia oleva libertywalk on ollu vuodesta toiseen reissun yksi parhaista kohteista. Nagoyan naapurikaupunkina muuan Toyotan kaupunki saattaa soittaa jollekin kelloja, joten siellä esim toyotan teknologia ”kaikan hall” , ja myös tehdasvisiitti on mahdollinen! Vakiokohteisiin on viime vuosina valikoitunut myös Nagashima Spaland huvipuisto hurjine maailmanluokan vuoristoratoineen ja laitteineen.
Nagoyasta siirrymme viikonloppua kohti Gotemban vuoristokaupunkia, jonka suuri yleisö tuntee paremmin Fuji speedwayn kotikaupunkina

Fuji Speedwayllä tapahtuu joka viikonloppu jotain mielenkiintoista ja tapahtumat selviävät vasta lähempänä reissua. Fuji vuorella käymme myös kääntymässä niin ylhäällä kun autolla pääsee, ja pieni jaloittelu tuon nukkuvan tulivuoren rinteillä tottakai on tosiasia!

Gotemban jälkeen käännämme kompassin osoittamaan pohjoista kohti ja suuntaamme Tokion ohi suoraan Ebisuun! Siellä KOKO viikon kestävä drift heaven week, joka huipentuu seuraavana viikonloppuna järjestettävään drift matsuriin, eli drift juhlaan. Alkuviikosta huollamme kalustoa ja treenailemme ajoa, jos ei halua osallistua ajohommiin, kyytiin pääsee tutustumaan lajiin. Torstaina leikkimielinen G1GP kilpailu ulkomaalaisten kesken huipentuu illan grillijuhliin. Itse matsuri alkaa lauantai aamuna klo 6.00 ja päättyy sunnuntai iltana klo. 18.00 ja koko tämän väliajan tapahtuu. Minamin huima hyppy yöllä tarjoaa henkeäsalpaavia suorituksia, ja Kitan driftijuna puksuttaa läpi yön.

Drift heaven weekille voit osallistua joko katsojana, tai koko tapahtuman polttopisteessä, eli radalla, kuljettajana. Meiltä löytyy kolme missilekuntoista ajokkia, joilla pääsee mukaan hauskanpitoon jaettuja ylläpitokustannuksia vastaan. Sinun ei tarvitse olla drift kingi, vaan kaikille tasoille löytyy tilaa ja sopivia harjoitusmahdollisuuksia. Ja tarvittaessa neuvomme myös mielellämme lajin "saloihin". rohkeasti mukaan vaan puikkoihin, moni on saanut reissultamme sammumattoman drifting kipinän.

Kun ebisu jää taakse, palaamme Nikko circuitin kautta Tokioon vuoristoteitä pitkin, ja siellä sitten nähtävää ja kierrettävää riittää reissun loppuun saakka.

Tokion ajalle suunitelmissa on käydä ajamassa ympäri tokion vilkkainta keskustaa mikroautoilla, Mario kart in real life –palvelun kautta. Sekä myös aikaisemmilta reissuilta perinteeksi muodotunut Drift kartingia Yokohamassa.

Autonähtävyydet ovatkin tuttuja ja tunnettuja virityspajoja ja autoliikkeitä ympäri tokiota.  mm.

HKS techical center
Kazama Auto
Top Secret
Greddy/Trust
Garage R
King Buyer
Libertywalk
Nismo showroom
Toyota history garage

Drifting/muut radat:

Fuji Speedwayn sekä Ebisun driftheaven weekin lisäksi vierailemme ainakin Nikko circuitilla, Mobara Twin circuitilla sekä autopeleistä kaikille tutulla Tsukuba circuitilla. Tapahtumia on reilusti ja vierailupäivät tarkentuvatkin sitä mukaa kun radat julkaisevat tapahtumakalentereitaan ennen reissua.

Motarinähtävyydet Daikoku futo & Tatsumi PA:

Daikoku Futo, Moottoriteitten yhtymäkohdassa oleva "hiidenpata" ja joka viikonloppuinen "autoshow" johon paikalliset harrastajat kokoontuvat viettämään aikaa. Todella mahtava kokemus laajentamaan näkökantaa miten kaikki harrastajat mahtuvat merkistä tai tyylistä riippumatta samalle parkkipaikalle.

Tatsumi P.A.

Toisenlainen levähdyspaikka, moottoritien kelluva saareke aivan tokion ytimessä tarjoaa uskomattoman upean miljöön kuvata superautoja sekä enimmäkseen wangan tyylisiä japsiautoja. Paikka on erittäin tuttu videoista, missä suprat ja skylinet ampuvat öiselle moottoritielle "läpät levällään".

Tuliaiset itselle ja autollesi:

Kierrämme lukuisia osien ja autotarvikkeiden erikoisliikkeitä ja näistä on mahdollista ostaa kaikenlaista JDM tavaraa uutena sekä käytettynä, isommille osille voidaan järjestää kuljetus suomeen postituksen kautta.Tarjonta on erittäin laajaa, ja kaikenlaisia ideoita kun ropisee matkan edetessä, voi näitä visioita sitten toteuttaa hankkimalla kaikenlaista uutta omaankin autoon matkan varrelta.

Yleis info:

Matka-aika Marraskuussa, joten kiirettä pitää. Ota yhteyttä nopeasti ja ilmoittaudu mukaan.
Perus nähtävyyksille ja erityisesti Tokion tutkimiselle jää aikaa, ja päivittäiseen "matkaohjelmaan" osallistuminen ei ole pakollista, joten jos haluat enemmän omatoimista tutkiskelua, sekin onnistuu niinä päivinä jos hotelli pysyy samana.
Myös muita kun autoaiheisia kohteita käydään sen mukaan mitä reissulaiset haluaa.  ESP custom shop tokiossa, Tokyo tower, Nikkon temppelialue, Gotemban valkoinen temppeli, Odaiban venus Fort,  Gundam robotti, initial D cafe jne.
Syksyllä lämpötilat Tokion korkeudella ovat suomalaisittain kesäiset, Ebisun korkeudella vuoristossa on hieman viileämpää. Matka-aikaan erittäin kaunis ja monivärinen syysruska on hienoa katseltavaa Ebisun alueella.
Majoitukset on varattu etukäteen ja ne ovat pääosin länsimaisia ”bisnes” hotelleja, mutta tutustumme myös Ryokan tyyppiseen majoitukseen Nagoyan alueella. Sekä Ebisun alueella vuokraamme yleensä Vuoristomökin noin 10km radalta.
Jokaisessa majapaikassa on mahdollista pestä pyykkiä, joten koko reissun ajalle ei tarvitse rahdata vaatetusta, vaan pyrimme pitämään varustuksen niin kevyenä kuin mahdollista ja siten varustus menomatkalla on reppureissaus periaatteella.
Vuokraamme yhdessä Minibussin liikkumiseen ja matkustusmukavuuden takaamiseksikin on matkatavaroitten hyvä olla mahdollisimmat pienet ja kevyet.
Japaniin et tarvitse mitään normaalista poikkeavia rokotuksia, Passin täytyy olla voimassa +3kk lähtöhetkestä, Viisumia ei tarvita.
Mario karting in real life –kokemukseen tarvitset vuoden voimassa olevan kansainvälisen ajokortin joka haetaan autoliitto.fi osoitteesta ja se maksaa 25€

Normaalisti matkan kesto on ollut 14-21pv. mutta täysin muokattavissa reissulaisten toiveitten mukaan.
Emme ole matkatoimisto, vaan kaikki matkustus ja hotelli kustannukset hoidetaan jaettuna osallistujien kesken. Oppaana ja autonkuljettajana toimii moninkertainen japaninkävijä. Kielitaitoa et tarvitse, kaikki hoidetaan ja avustetaan tarvittaessa.
Kyseessä siis ryhmähenkinen omatoimimatka, samanhenkisessa ryhmässä vaan on mukavampi matkustaa ja jakaa kustannuksia!

Ilmoittaudu mukaan, lisätietoja voi kysellä 040-7410292 tai kbcjdmtours@gmail.com

Mukana olleita drifting kuskeja joilta varmasti saa hyvät suositukset reissusta:
Henri Haanpää
Jaakko Haukka
Juha Rintanen
Markus Martelius
Joona Salmi


lisätietoa myös facebookista

Koponen goes japan sivusto. Miikakin on saanut perusoppinsa KBC JDM Tourilta, Ja kiertää parhaillaan samoja kohteita japanissa.
KBC JDM Tours ryhmä sivusto kuvineen ja videoineen facebokissa
Linkki edellisten reissujen koosteisiin VIMEO.com

ilmoittautumalla mukaan pääset vaikuttamaan reissun sisältöön ja kestoon.

Videolinkki youtubeen, vanhaan videoesitteen mistä huomaa ettei suupielet kerkeä laskea reissun aikana lainkaan!

Linkki youtubeen
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 11, 2017, 01:22:06 ap kirjoittanut Supr4ever »