Kirjoittaja Aihe: D-Mac AVO pro drift coiloverit S13/S14/S15  (Luettu 16116 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa silveR

  • Moderaattori
  • Vakionaama
  • *****
  • Viestejä: 2962
D-Mac AVO pro drift coiloverit S13/S14/S15
« : Marraskuu 27, 2014, 10:49:58 ap »


Olemme tehneet Darren McNamaran kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2008 puolin ja toisin. Tämän kautta voin tarjota Suomeen D-Macin kehittämää ja AVO:n valmistamaa coilover-sarjaa drifting-käyttöön. Sarjat on suunniteltu tuottamaan kilpadriftingiin laaja toimiva säätöalue, jolla pitoja voi nostaa progressiivisesti todella paljon. Sarjat räätälöidään autokohtaisesti laajan esitietokyselyn perusteella. Nissan S-sarjan sovitteilla, sovellettavissa myös joihinkin muihin autoihin.

1-way säätöinen sarja sopii kilpatiimille, joka ei voi käyttää paljon testipäiviä alustan perussäätöjen hakuun. Sisään- ja ulossäätö toimivat harmoniassa samasta säädöstä ja käyttökelpoinen säätöalue on superlaaja, hyvin jäykästä melkein vaimentamattomaan asti. Näin on mahdollista löytää tehojen ja rengaspidon mukainen maksimipitoasetus pariajoihin, ja säätää iskaria helposti vastustajan nopeuden mukaan ilman yllätyksiä ajettavuuteen. Riittävä yli 90 prosentille kisakuskeista, esim Darrenin, Chris Forsbergin ja Matt Powersin Irlannissa käyttämä D-Mac S13 oli varustettu 1-säätöisillä tolpilla.

2-way säätöisessä sarjassa erillinen sisään- ja ulosjouston vaimennus tuo lisää säätömahdollisuutta, mutta vaatii enemmän kokemusta ja testiaikaa.

3-way säätöisessä on edellisen lisäksi erillinen nopean ja hitaan sisäänjouston säätö, sekä ulosjouston säätö. Vaatii kokeneen alustansäätäjän ja testiaikaa.

Kaikkiin sarjoihin tulee arvokkaana kaupanpäällisenä Darrenin alustansäätökonsultaatio, tarvittaessa minun kautta suomennettuna palveluna. Tämä sisältää iskareiden lisäksi pyöränkulmat, kallistuskeskiöt yms tarpeelliset suositusarvot kokeneelta ja paljon testiä ajaneelta Formula D-kuskilta. Tämä säästää todella monta testipäivää perussäätöjen hakemiselta.

Pakettiin on mahdollista saada edullisesti jousipaketit esim hitaille radoille, nopeille radoille ja sadekelille.

Huoltopalvelu toimii suoraan Englannista AVO:n tehtaan kautta nopealla palautusajalla.

Hinnat Suomeen rahdattuna alkaen noin 1700€ per kierros, ilman extrajousia ja iskarin yläpäitä. Voidaan rakentaa käyttämään asiakkaan omia yläpäitä.

Parhaiten lisätietoa saa minulta YV:llä.