Kirjoittaja Aihe: Japtoys järjestää: Kesäkauden päättäjäiset 11.10.2014  (Luettu 3414 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Mystic

 • Vakionaama
 • Viestejä: 172
  • Japtoys - WE'RE BIG IN JAPAN.
  • Sähköposti


Japtoys palaa juurilleen ja paketoi kuluneen kauden kesäkauden päättäjäisillä 11.10.2014. Kokoonnumme jo toistamiseen Rovaniemen Kauppatorille nuorisotila Monden puoleiselle seinustalle klo. 17.00-18.30, mutta tarpeen vaatiessa levittäydymme mahdollisuuksien mukaan isommalle alueelle. Ohjelma on perinteiseen tapaan täysin vapaamuotoinen ja luvassa on mm. autojen ihmettelyä, rupattelua sekä perinteistä "ajantappoa" yhteisellä porukalla katuvalojen loisteessa. Pientä lämmikettä kaipaaville löytyy torin laidalta rehellistä grilliruokaa tarjoava Torikeidas sekä välittömästi tien toiselta puolelta Erottajan Neste, joten tyhjin vatsoin ei siis suinkaan tarvitse olla!

Kaikki harrastajat ja asiasta kiinnostuneet ovat perinteiseen tapaan tervetulleita kulkuvälineeseen katsomatta; ylläpito on paikalla ohjaamassa autojen pysäköintiä ja vastaamassa muista järjestelyistä.

Lisätietoja kokoontumisesta saa tarvittaessa henkilökunnan jäseniltä, tämän topicin kautta tai suoraan osoitteesta: japtoys@live.fi. Japtoyssin ylläpito toivottaa tervetulleiksi kaikki harrastajat, autokerhot, yhteisöt, ystävät sekä muut asiasta kiinnostuneet perheineen mukaan miittailemaan!

Reittiohje Kemintien Nesteeltä kauppatorille johtalle kulkuväylälle (klikklik).
Yleiskuva1 (klikklik).
Yleiskuva2 (klikklik).
Yleiskuva3 (klikklik).
DJ Matti Airaksinen & YleX Parasta Ennen, Bar & Lounge Sfäär 11.10.2014 flyeri

HOX 1: Yleiselle parkkialueelle kokoontuminen edellyttää myös sen mukaista toimintaa, ja tätä haluamme painottaa. Huolehdi esimerkiksi omat tyhjät pullosi ja/tai muut vastaavat roskat joko roskakoriin tai mukaasi. Käyttäytymällä tilanteen vaatimalla tavalla ja pitämällä alueen siistinä pystymme varmistaan sen, että olemme tervetulleita myös jatkossa.

HOX 2: Tarvittaessa hyödynnämme vastapäisen linja-autoaseman parkkialueen, mikäli Kauppatorin tila osoittautuu lähikauppojen asiakkaiden myötä rajalliseksi. Mikäli siis saavut paikalle hieman myöhemmin, niin katso minne olemme lopulta sijoittuneet.

HOX 3: Kesäkauden päättäjäisten virallisten jatkojen merkeissä on kiinnostuneilla mahdollista kokoontua illalla Bar & Lounge Sfäär yökerhoon. Kyseisenä päivänä juhlijoita viihdyttää mm. DJ Matti Airaksinen & YleX Parasta Ennen!

Ystävällisin terveisin,
Japtoys

Japtoys järjestää: Kesäkauden päättäjäiset 11.10.2014

Poissa Mystic

 • Vakionaama
 • Viestejä: 172
  • Japtoys - WE'RE BIG IN JAPAN.
  • Sähköposti
Vs: Japtoys järjestää: Kesäkauden päättäjäiset 11.10.2014
« Vastaus #1 : Lokakuu 10, 2014, 22:48:07 ip »
Huomenna säästä riippumatta; tarvittaessa siirrymme läheisen huoltoaseman tiloihin!