Kirjoittaja Aihe: Japtoys järjestää: Kesäkauden avajaiset 31.5.2014  (Luettu 2742 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Mystic

 • Vakionaama
 • Viestejä: 172
  • Japtoys - WE'RE BIG IN JAPAN.
  • Sähköposti
Japtoys järjestää: Kesäkauden avajaiset 31.5.2014
« : Toukokuu 22, 2014, 19:15:06 ip »


Enää ei tarvitse arvailla; yhteisön tämän vuoden virallisia kesäkauden avajaisia vietetään 31.5.2014! Viime vuoden perinnettä kunnioittaen kokoonnumme Rovaniemen K-Citymarketin parkkialueella 18.00-19.00, jolloin jo toivottavasti suurin osa saman viikonlopun valmistujaisjuhlista sekä muista vastaavista tilaisuuksista on saatu päätökseen. Parkkialueen välittömästä läheisyydestä löytyy myös pizzeria ja R-Kioski yms, mikäli ruuan tai juoman tarve pääsee yllättämään. Ylläpito on paikalla tuttuun tapaan ohjaamassa autojen pysäköintiä ja vastaamassa muista järjestelyistä. Avajaisten tarkemmasta päättymisajankohdasta joustetaan kävijöiden/tilanteen mukaan, mutta kuitenkin niin, että yhteisöläisille jää vielä varoaikaa siirtyä virallisten iltahulinoiden merkeissä Amarillon terassille 21.00. Luonnollisesti myös tänne ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Muistathan vinkata asiasta kaverille; puskaradiot käyntiin!

Reittiohje Kemintien Nesteeltä K-Citymarketin parkkialueelle (klikklik).
Street View (klikklik).

HOX 1: Yleiselle parkkialueelle kokoontuminen edellyttää myös sen mukaista toimintaa, ja tätä haluamme painottaa. Huolehdi esimerkiksi omat tyhjät pullosi ja/tai muut vastaavat roskat joko roskakoriin tai mukaasi. Käyttäytymällä tilanteen vaatimalla tavalla ja pitämällä alueen siistinä pystymme varmistaan sen, että olemme tervetulleita myös jatkossa.

HOX 2: Mikäli kyseisen ajankohdan sää tai säätiedotus vaikuttaa huonolta, ilmoitetaan korvaavasta tapahtumapaikasta päivää ennen varsinaista tapahtumapäivää. Joka tapauksessa kesäkauden avajaiset pidetään 31.5.2014!

Ystävällisin terveisin,
Japtoys


Poissa Mystic

 • Vakionaama
 • Viestejä: 172
  • Japtoys - WE'RE BIG IN JAPAN.
  • Sähköposti
Vs: Japtoys järjestää: Kesäkauden avajaiset 31.5.2014
« Vastaus #1 : Toukokuu 31, 2014, 00:17:43 ap »
Tänään!